Cégünkről

Cégünk alapítói több mint egy évtizede foglalkoznak könyveléssel, 2001 óta könyvelőiroda vezetésével. Az Aranykönyvek Kft. 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy a korábban gyűjtött tapasztalatokból kiindulva minőségi könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatást nyújtson a gazdasági társaságok minél szélesebb körének.

Ügyfeleink elsősorban mikro- és kisvállalkozások köréből kerülnek ki, változatos profillal. Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos kapcsolattartásra, az esetleges problémák minél gyorsabb és hatékonyabb kezelésére. A szokásos számviteli feladatok ellátása mellett igény szerint kontrolling és tanácsadási szolgáltatásokat is nyújtunk.

Könyvelésre elsősorban a Novitax Kft. hazai fejlesztésű szoftvereit használjuk, ám több más rendszer bevezetésében és működtetésében is van tapasztalatunk, például:

  • SUN Business / Accounts
  • Exact
  • Axapta
  • Forrás
  • J.D. Edwards,
  • SAP R/3

Nagyobb forgalmat lebonyolító ügyfeleink részére vállalunk helyszíni könyvelést, akár napi többórás jelenléttel.

Irodánkban korszerű számítástechnikai eszközökön, állandó internetes kapcsolat mellett dolgozunk. Az általunk tárolt dokumentumok és adatok védelméről aktív és passzív biztonsági elemek gondoskodnak.

Ügyfeleink anyagi biztonságát többéves tapasztalatunk és kétszintű ellenőrzési rendszerünk mellett szakmai felelősségbiztosítás is garantálja.

Ügyvezetőink

Somogyiné Hegedűs Ottília

Mérlegképes könyvelő,
TB szakelőadó

Dr. Somogyi Péter

Mérlegképes könyvelő,
okleveles közgazdász

Munkatársaink

Irodánkban több éves tapasztalattal rendelkező mérlegképes könyvelői, TB szakértői, illetve közgazdász végzettségű munkatársak dolgoznak. Partnereinken keresztül szükség esetén rugalmasan tudjuk növelni kapacitásunkat, valamint könyvvizsgálót, adótanácsadót is tudunk ajánlani.